Calm mother doing yoga among naughty kids. Children making chaos while mom meditating at home. Vector illustration for motherhood, childhood, stress relief concept

Dübörög a dackorszak

3d-book

Amikor meghallod azt a szót, hogy dackorszak eszedbe jutnak a hisztik, a rengeteg hisztikezelési praktika, amiket olvastál, de rendszerint nem válnak be, a gyerekneveléssel kapcsolatos könyvek, cikkek, tanácsok, hogy csinálj mindent tökéletesen, mintaanya módjára. És talán sokszor érzed úgy, egy kicsit befáradtál,  kicsit elvesztél.

Jó lenne egy olyan könyv a dackorszakról, amiben előtérbe kerül az anyukák lelki világa?

 • Amely könyvnek az írója nem játssza a szuperanyut?
 • Nem oszt a kéretlen nevelési tanácsokat, nem próbálja megmondani a tutit (mert olyan nincs)?
 • Vállalja saját hibáit, sőt azt vallja, amiken átmegyünk, az a legtöbb anyával megesik?
 • Egy könyv amitől egy őszinte, helyenként humoros, sírós-nevetős barátnős beszélgetést kapsz, hogy lelkileg helyre billenj!

A dackorszakról még nem olvastál ennyire "anyaközelien" és élvezetesen, hisz írója nem kelti benned azt az érzést, hogy mintaanyának kell lenned!

Röviden rólam: 

Kovács Kornélia vagyok, jelenleg két dackorszakos gyerek anyukája. Az első könyvem az Anyaság a csillámpónin túl után úgy éreztem, bőven akad írnivaló a dackorszakról is, így dübörög tovább a csillámpóni!

Talán már olvastad, vagy halottál az első könyvemről az Anyaság a csillámpónin túl-ról amellyel 2021-ben megnyertem a Dugonics András irodalmi díjat, Humor szatíra kategóriában! Nagyon hálás vagyok ezért az olvasóközönségemnek!

PicsArt_10-24-03.57.06

A tabutémáktól továbbra sem félek!

 • Énidő, sőt a pároddal töltendő időről a  “mi-idő”-ről is írok.
 • Szülői kiégés, a szülés utáni depresszió után egy még inkább mellőzött téma.
 • Pszichológushoz menni a gyerekkel? 
 • Testvérféltékenység, miközben Face-en mindenki előadja, hogy “imádás van”.
 • Nem mind arany avagy mintaanyák a színfalak mögött, ahogy én látom őket.

Hagyd hátra a tökéletes(nek hitt) anyaképet, kalandozz egy ízig-vérig tréanyával a kisgyermekes anyaság berkeiben,  ledöntve a tabutémákat. 

Az ÉrdFm Apád-Anyád műsorában velem beszélgettek a dackorszakról és a könyvről. Hallgass bele!

Olvass bele a könyvbe!

Megrendelés

A csillámpónin túl – Dübörög dackorzsak könyv most kedvezményes áron, 2890 HUF helyett 2395 HUF-ért


Megrendelés után kapsz egy automatikus e-mailt, benne a további teendőkkel, utalásra vonatkozó információkkal! Bármilyen további kérdésed van írj e-mailt az acsillamponintul@gmail.com e-mail címre

 1. A megrendelés után, mikorra várhatom a visszaigazoló e-mailt? – A megrendelés után perceken belül meg kell, hogy kapd a visszaigazoló emailt benne az utalásra vonatkozó adatokkal. Ha nincs  a postaládádban, nézd meg a spam (levélszemét) mappát is. Ha sehol nincs, lehet, hogy rosszul adtad meg az e-mailcímed.
 2. Nincs netbankom, nem tudok utalni, hogy lehet még fizetni? – A postai utánvétnek elég borsos az ára. Létezik még úgynevezett rózsaszín csekk. Ezt a postán tudod kérni és elküldeni a pénzt. (ha lefotózod és elküldöd már postára is adom, nem várom meg hogy hozza a postás az összeget 🙂 ) Hátránya, hogy a feladásnak külön díja van. Másik verzió: keresel egy Erste bank fiókot, ahol a díjbekérőn szereplő számlaszámra be tudod fizetni a pénzt. 
 3. Utánvételre van még lehetőség Foxposton keresztül. A foxpost automatába előre utalás esetén: 862 HUF utánvéttel: 1052 HUF. Házhozszállítás előre utalás esetén: 1598 HUF, utánvéttel pedig 1789 HUF. FIGYELEM! Foxpost automatából 72 órán keresztül lehet felvenni a csomagot! Ezután visszaszállítják  a központi raktárba és újabb 1099 Ft ellenében viszik ki megint az automatába!  
 4. Több könyv rendelése esetén, hogy alakul a postköltség?  – Mindenképpen egyeztetünk, ugyanis a két kötet tömege eltérő!