Ne keresd tovább a tökéletes ajándékot!

Ha a párod babát vár, vagy már anyuka, akkor talán te is észrevetted, hogy információ túláradás van a baba-mama témában.

Bár a gyerek érkezése mindig öröm, de rózsaszín lufi hamar kipukkad és ottmarad egy önbizalmától megfosztott, fáradt és frusztrált nő, aki talán csak árnyéka korábbi önmagának!

Mit tehetsz Te, mint apa, mint férfi? Mivel teheted könnyebbé akár a várandós és kisbabás időszakot, akár a dackorszakos időket?

Ajándékozd meg párod az Anyaság a csillámpónin túl vagy az A csillámpónin túl- Dübörög a dackorszak könyvekkel. Hol sírós, hol nevetős sztorikkal tarkított könyvek az anyaság olyan oldaláról, amit eddig mellőztek.

PicsArt_11-07-01.50.40
1635052891

Most biztos az gondolod, a párod már túl van jónéhány ilyen könyvön, vagy azt, hogy semmi szükségetek ilyen okosító, száraz "tankönyvekre"

Ezek a könyvek azonban teljesen másak, mint amilyeneket eddig ismertél a témában!

Miért?

 • Mert én nem osztom az észt és az egyébként befuccsoló tanácsokat. 
 • Ettől a könyvtől nem fog az anyuka kiakadni, vagy azt érezni, hogy “jaj, mindent rosszul csinálok” és így
 • Nem fog a sopánkodásával, vagy valami zseniális baba vagy gyereknevelő praktikával az őrületbe kergetni
 • Rájön, hogy a szuperanyuság csak kirakat és egyáltalán nem akar erőn felül mintaanya lenni
 • Sőt! Ehelyett együtt nevethettek majd! 

Mindig feldobta a kialvatlan napjaimat két szoptatás között. Felvidított és imádtam az őszinteségét! A férjemhez rohangáltam ezzel a könyvvel: - Ezt hallgasd meg, meg ezt, milyen igaz, ugye? Együtt nevettünk rajta, még a férjemnek is tetszett!

Kitti véleménye az Anyaság a csillámpónin túl könyvről

Ettől a könyvtől visszajön a párod önbizalma, és jó anyának érzi majd magát!

Szokták mondani a férfiak, hogy a nőket nem lehet megérteni.
Én azonban anyaként ugyanabban a cipőben jártam, mint most a párod. És abszolút megértem ők és együtt is érzek vele! Bátorítok és szórakoztatok a soraimmal, mert olyanok a könyveim, mint egy jó kis barátnős beszélgetés. 

Ha te is elolvasod ezeket a könyveket, sokkal jobban megérted, mi zajlódik le egy kismama, egy újdonsült anyuka, vagy egy kisgyermekes anya lelkében.

Mindezt ráadásul egy könnyed és szórakoztató stílusban kapod meg, nem pedig uncsi, szájbarágós, tankönyvszagú, idegesítően okoskodó írásban.

Laci és Kata története:
Nagyon vártuk a kisfiúnkat Danit. Tudtuk, hogy egy kisbaba érkezesével sok minden fog változni az életünkben. Sokat készültünk, sok mindennek utána olvastunk. Azonban ezek ellenére sem úgy sikerültek a dolgok, ahogy azt reméltük. Kata sokat stresszelt, mindent tökéletesen akart csinálni, számtalanszor megkérdőjelezte, hogy ő jó anya-e, én pedig hiába nyugtattam. – meséli Laci. Már-már beletörődtem, hogy az én kedves és mindig mosolygó párom egy állandóan sírdogáló és aggódó, szomorkás nővé válik végleg,
 amikor egy ismerősöm ajánlotta az Anyaság a csillámpónin túl könyvet. Gondoltam, hogy ez is valami szájbarágós, okosító könyv, a szokásos halandzsával, semmi szükségünk erre, de addig győzködött a szintén apuka ismerősöm, hogy megvettem. Otthon odaadtam Katának, majd mondtam, hogy fürdetés után bizony én altatok, ő csak olvasgasson. Nem tiltakozott ellene. Amíg altattam a kisfiúnk – ami elég hosszúra sikerült – a párom kényelmesen elhelyezkedve olvasott… aztán néha hallottam, hogy kuncog és bizony volt, hogy kirobbant belőle a nevetés. Nagyon örültem, hogy végre feloldódik. Mire pár nappal később befejezte a könyvet teljesen kicserélődött, visszajött az önbizalma, újra sokat mosolygott és nem rágódott, ha valami másképp alakult. Ez a könyv valahogy vissza zökkentette őt a régi énjéhez. Csak ajánlani tudom minden szülőnek!

Ha ezt a kötetet két évvel ezelőtt nyomja valaki a kezembe, sokkal könnyebb lett volna az
életem. A kisfiam épp akkor lett három éves, és egyik pillanatról a másikra az addig cuki
gyerekem egy habzó szájú sárkánnyá változott. Először magamban kerestem a hibát, mit
rontottam el, aztán kiterjesztettem a kutatást a családra, végül az esetleges betegségek nyomait próbáltam beazonosítani a kisfiamon. Miután semmire nem jutottam, rá kellett jönnöm, hogy bizony, a dackorszak elért minket is, egy létező dolog, és hatalmas arculcsapás minden anyának, aki addig mindent kézben tartott. Hogy én milyen széles vigyorral olvastam a sorokat! Végre valaki, aki tudja, milyen már reggel a hajamat tépve öltöztetni a gyereket, mert nem mindegy, hogy a zokni kék vagy zöld! Végre van egy könyv, ami feketén-fehéren leírja, hogy semmi gond, minden rendben van, nem rontottam el semmit, ennek így kell lennie, hogy a kisfiam kiegyensúlyozott felnőtt lehessen. Az érzések, amik esténként a sírásig zaklattak, normálisak, mert nem vagyok rossz anya.

Lelki megváltást, mély sóhajokat, megnyugvást és a megértettség érzését okozta nekem az
egész könyv.  Ó, de jó volt ezt olvasni!

– Aurora P. Hill véleménye

Néhány mondat az olvasóktól:

Hát ezt imádtam. A nehézségek közepette egy kicsit meg tudtam rázni magam és úgy érzem, kezd visszatérni a humorom is. (Ninna)

Ha azonban egy olyan könyvet keresünk, ami végre tényleg segítség lehet egy kezdő anyukának, azokon a napokon is, amikor már úgy érezzük, hogy bizony, nem bírjuk tovább: csakis és csakis ezt a könyvet adnám jó szívvel a kezükbe, mert minden fejezetben megerősít bennünket abban, hogy igenis, ez az élet legkalandosabb, legkiszámíthatatlanabb kihívása, mit mi nők, képesek vagyunk teljesíteni!  (Mariann)

Ezt a könyvet minden anyuka és nem anyuka kezébe tolnám, hátha sikerül felhomályosítani a nagyközönséget. Minden szavát ittam. Hol hangosan nevettem, hol bólogattam, hol majdnem elsírtam magam a feljövő emlékek miatt. Minden fejezetről ódákat tudnék zengeni. (Bettina)

Nagyon tetszett a szókimondó, őszinte, humorba ágyazott stílusa. Minden leendő anyukának és friss anyukának bátran merem ajánlani, hiszen erőt ad, eloszlatja a tévhiteket, sokat segíthet egy-egy nehezebb pillanatban. (Eszter) 

Örülök, hogy végre sikerült az anyaságról olvasnom, nem pedig arról, hogy mit kellene az ösztöneimmel teljesen ellentétesen csinálnom.  (Noémi) 

Ha még többet szeretnél tudni erről a könyvről, lépj a főoldalra:

Megrendelés

Együtt olcsóbb!

Elfogyott!

25% kedvezmény: 2160 HUF 

További tudnivalók

Postaköltség 2022. július 1.-től:

Normál levélküldemény: 475 Ft / darab *

Ajánlott levél: 945 Ft /darab

 Az átutalás beérkezése után, 3-5 munkanapon belül postázom. Személyes átvételi lehetőség, előzetes egyeztetés után, Érden lehetséges.

* Ha normál (NEM könyvelt) levélküldeményként kéred a könyv postázását, az esetleges eltűnéséért NEM tudom vállalni a felelősséget. 

Utánvéttel szeretnéd megkapni? A foxpostot tudom ajánlani, akár, csomagautómatába, akár házhozszállítással is kérheted (az automatánál kizárólag bankkártyával fizethetsz). 

Bármilyen kérdésed felmerül ezzel kapcsolatban keress bizalommal!

Továbbá bármilyen futárszolgálattal szeretnél szállíttatni jelezd és megbeszéljük!

Megrendeléshez töltsd ki az űrlapot, fogadd el az adatkezelési szabályzatot és kattints a “Megrendelem a könyvet” gombra!

Megrendelés után kapsz egy automatikus üzenetet, benne az utalással kapcsolatos tudnivalókkal.


Ha úgy gondolod, valamit elrontottál, vagy kihagytál az űrlap kitöltésénél, ne ess pánikba! Írj e-mailt a csillamponintul@gmail.com e-mail címre vagy keress facebookon! és megoldjuk! 

Gyakran felmerülő kérdések:

 1. A megrendelés után, mikorra várhatom a visszaigazoló e-mailt? – A megrendelés után perceken belül meg kell, hogy kapd a visszaigazoló emailt benne az utalásra vonatkozó adatokkal. Ha nincs  a postaládádban, nézd meg a spam (levélszemét) mappát is. Ha sehol nincs, lehet, hogy rosszul adtad meg az e-mailcímed.
 2. Nincs netbankom, nem tudok utalni, hogy lehet még fizetni? – A postai utánvétnek elég borsos az ára. Létezik még úgynevezett rózsaszín csekk. Ezt a postán tudod kérni és elküldeni a pénzt. (ha lefotózod és elküldöd már postára is adom, nem várom meg hogy hozza a postás az összeget 🙂 ) Hátránya, hogy a feladásnak külön díja van. Másik verzió: keresel egy Erste bank fiókot, ahol a díjbekérőn szereplő számlaszámra be tudod fizetni a pénzt. 
 3. Utánvételre van még lehetőség Foxposton keresztül. A foxpost automatába előre utalás esetén: 961 HUF utánvéttel: 1141 HUF. Házhozszállítás előre utalás esetén: 1649 HUF, utánvéttel pedig 1840 HUF. FIGYELEM! Foxpost automatából 72 órán keresztül lehet felvenni a csomagot! Ezután visszaszállítják  a központi raktárba és újabb 1099 Ft ellenében viszik ki megint az automatába!  
 4. Több könyv rendelése esetén, hogy alakul a postköltség?  – Mindenképpen egyeztetünk, ugyanis a két kötet tömege eltérő!
   

Ha azonban egy olyan könyvet keresünk, ami végre tényleg segítség lehet egy kezdő anyukának, azokon a napokon is, amikor már úgy érezzük, hogy bizony, nem bírjuk tovább: csakis és csakis ezt a könyvet adnám jó szívvel a kezükbe, mert minden fejezetben megerősít bennünket abban, hogy igenis, ez az élet legkalandosabb, legkiszámíthatatlanabb kihívása, mit mi nők, képesek vagyunk teljesíteni!  (Mariann)