Most 20% kedvezmény!!!

Most 2790 Ft helyett 2195 Ft-ért (plusz postaköltségért) rendelheted a meg a könyvet!

További tudnivalók

A jelenlegi helyzetre való tekintettel, postázást heti egy alkalommal tudok ütemezni.

Postaköltség 2021. január 1.-től:

Normál levélküldemény: 430 Ft / darab *

Ajánlott levél: 915 Ft /darab

 Az átutalás beérkezése után, 7 munkanapon belül postázom. Személyes átvételi lehetőség, előzetes egyeztetés után, Érden lehetséges.

* Ha normál (NEM könyvelt) levélküldeményként kéred a könyv postázását, az esetleges eltűnéséért NEM tudom vállalni a felelősséget. 

Utánvéttel szeretnéd megkapni? A foxpost automatába előre utalás esetén: 862 HUF utánvéttel: 1052 HUF. Házhozszállítás előre utalás esetén: 1598 HUF, utánvéttel pedig 1789 HUF.

Bármilyen kérdésed felmerül ezzel kapcsolatban keress bizalommal!

Továbbá bármilyen futárszolgálattal szeretnél szállíttatni jelezd és megbeszéljük!

Megrendeléshez töltsd ki az űrlapot, fogadd el az adatkezelési szabályzatot és kattints a “Megrendelem a könyvet” gombra!

Megrendelés után kapsz egy automatikus üzenetet,  azt követően pedig egy díjbekérőt.

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:
Telefonszám:
Számlázási név:
Irányítószám:
Város:
Utca, házszám:
Postázás módja ajánlott, normál vagy utánvét, karácsonyi csomagolás igény:

Ha úgy gondolod, valamit elrontottál, vagy kihagytál az űrlap kitöltésénél, ne ess pánikba! Írj e-mailt a csillamponintul@gmail.com e-mail címre vagy keress facebookon! és megoldjuk! 

Ha nem kapsz megrendelés visszaigazoló emailt, vagy díjbekérőt ellenőrizd a spam mappát. Ha ott sincs, lehet, hogy rosszul adtad meg az emailcímed!

Gyakran felmerülő kérdések:

  1. A megrendelés után, mikorra várhatom a visszaigazoló e-mailt és a díjbekérőt? – A megrendelés után perceken belül meg kell, hogy kapd a visszaigazoló emailt (automatikus). Ha nincs  a postaládádban, nézd meg a spam (levélszemét) mappát is. Ha sehol nincs, lehet, hogy rosszul adtad meg az e-mailcímed. Ez esetben valószínűleg a díjbekérő sem fog megérkezni. A díjbekérőt néhány órán belül megkapod az automata visszaigazoló email után (ez manuális)! Szintén ellenőrizd a spam mappát! Ha 24 órán belül nincs díjbekérő, mindenképp jelezz a acsillamponintul@gmail.com e-mailcímre!
  2. Nem írtam be milyen postázási módót kérek. Mit lehet tenni? – Küldj egy emailt az acsillamponintul@gmail.com-ra. Ha teljesen elfejted, az sem baj. A díjbekérőhöz tartozó emailt úgy írom meg, hogy igényed szerint eldöntheted még akkor is, hogy kéred a postázást. Az átutalásnál beérkező összeget figyelembe véve fogom postázni.
  3. Nincs netbankom, nem tudok utalni, hogy lehet még fizetni? – A postai utánvétnek elég borsos az ára. Létezik még úgynevezett rózsaszín csekk. Ezt a postán tudod kérni és elküldeni a pénzt. (ha lefotózod és elküldöd már postára is adom, nem várom meg hogy hozza a postás az összeget 🙂 ) Hátránya, hogy a feladásnak külön díja van. Másik verzió: keresel egy Erste bank fiókot, ahol a díjbekérőn szereplő számlaszámra be tudod fizetni a pénzt.
  4. tánvételre van még lehetőség Foxposton keresztül. A foxpost automatába előre utalás esetén: 862 HUF utánvéttel: 1052 HUF. Házhozszállítás előre utalás esetén: 1598 HUF, utánvéttel pedig 1789 HUF.
  5.  FIGYELEM! Foxpost automatából 72 órán keresztül lehet felvenni a csomagot! Ezután visszaszállítják  a központi raktárba és újabb 1099 Ft ellenében viszik ki megint az automatába!  
  6. Több könyv rendelése esetén, hogy alakul a postköltség? – Mivel két könyv tömege meghaladja a  posta által szabályozott 500 grammot, efelett a normál küldemény díja 1310 az ajánlott 1830. Normál küldeménynél tehát jobban jársz, ha külön postázom és  ajánlottnál is.  Kettő vagy több könyv rendelésénél foxpost automatát javasolom, amennyiben a környékeden elérhető.