Most 20% kedvezmény!!!

Most 2790 Ft helyett 2195 Ft-ért (plusz postaköltségért) rendelheted a meg a könyvet!

További tudnivalók

A jelenlegi helyzetre való tekintettel, postázást heti egy alkalommal tudok ütemezni.

Postaköltség 2021. január 1.-től:

Normál levélküldemény: 430 Ft / darab *

Ajánlott levél: 915 Ft /darab

 Az átutalás beérkezése után, 7 munkanapon belül postázom. Személyes átvételi lehetőség, előzetes egyeztetés után, Érden lehetséges.

* Ha normál (NEM könyvelt) levélküldeményként kéred a könyv postázását, az esetleges eltűnéséért NEM tudom vállalni a felelősséget. 

Utánvéttel szeretnéd megkapni? A csomagküldőt vagy a foxpostot tudom ajánlani, akár csomagpontra, csomagautómatába, akár házhozszállítással is kérheted (az automatánál kizárólag bankkártyával fizethetsz). A csomagküldő átvevőhelyek listája ITT. A csomagküldővel csomagpontra kézbesítés mindössze 810 HUF! 

 A foxpost díjakról automatákról a honalpjukon tájékozódhatsz!

Bármilyen kérdésed felmerül ezzel kapcsolatban keress bizalommal!

Továbbá bármilyen futárszolgálattal szeretnél szállíttatni jelezd és megbeszéljük!

Megrendeléshez töltsd ki az űrlapot, fogadd el az adatkezelési szabályzatot és kattints a “Megrendelem a könyvet” gombra!

Megrendelés után kapsz egy automatikus üzenetet,  azt követően pedig egy díjbekérőt.

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:
Telefonszám:
Számlázási név:
Irányítószám:
Város:
Utca, házszám:
Postázás módja ajánlott, normál vagy utánvét, karácsonyi csomagolás igény:

Ha úgy gondolod, valamit elrontottál, vagy kihagytál az űrlap kitöltésénél, ne ess pánikba! Írj e-mailt a csillamponintul@gmail.com e-mail címre vagy keress facebookon! és megoldjuk! 

Ha nem kapsz megrendelés visszaigazoló emailt, vagy díjbekérőt ellenőrizd a spam mappát. Ha ott sincs, lehet, hogy rosszul adtad meg az emailcímed!

Gyakran felmerülő kérdések:

  1. A megrendelés után, mikorra várhatom a visszaigazoló e-mailt és a díjbekérőt? – A megrendelés után perceken belül meg kell, hogy kapd a visszaigazoló emailt (automatikus). Ha nincs  a postaládádban, nézd meg a spam (levélszemét) mappát is. Ha sehol nincs, lehet, hogy rosszul adtad meg az e-mailcímed. Ez esetben valószínűleg a díjbekérő sem fog megérkezni. A díjbekérőt néhány órán belül megkapod az automata visszaigazoló email után (ez manuális)! Szintén ellenőrizd a spam mappát! Ha 24 órán belül nincs díjbekérő, mindenképp jelezz a acsillamponintul@gmail.com e-mailcímre!
  2. Nem írtam be milyen postázási módót kérek. Mit lehet tenni? – Küldj egy emailt az acsillamponintul@gmail.com-ra. Ha teljesen elfejted, az sem baj. A díjbekérőhöz tartozó emailt úgy írom meg, hogy igényed szerint eldöntheted még akkor is, hogy kéred a postázást. Az átutalásnál beérkező összeget figyelembe véve fogom postázni.
  3. Nincs netbankom, nem tudok utalni, hogy lehet még fizetni? – A postai utánvétnek elég borsos az ára. Létezik még úgynevezett rózsaszín csekk. Ezt a postán tudod kérni és elküldeni a pénzt. (ha lefotózod és elküldöd már postára is adom, nem várom meg hogy hozza a postás az összeget 🙂 ) Hátránya, hogy a feladásnak külön díja van. Másik verzió: keresel egy Erste bank fiókot, ahol a díjbekérőn szereplő számlaszámra be tudod fizetni a pénzt. Utánvételre van még lehetőség Csomagküldőn és foxposton keresztül (Csomagküldő átvételi pontra: 810 HUF, foxpost automatába 1389 Ft-tól vagy házhozszállítás 1889 Ft)  FIGYELEM! Foxpost automatából 72 órán keresztül lehet felvenni a csomagot! Ezután visszaszállítják  a központi raktárba és újabb 1099 Ft ellenében viszik ki megint az automatába!  
  4. Több könyv rendelése esetén, hogy alakul a postköltség? – Mivel két könyv tömege meghaladja a  posta által szabályozott 500 grammot, efelett a normál küldemény díja 1310 az ajánlott 1830. Normál küldeménynél tehát jobban jársz, ha külön postázom és  ajánlottnál is.  Kettő vagy több könyv rendelésénél foxpost automatát javasolom, amennyiben a környékeden elérhető.