További tudnivalók

Postaköltség 2023. január 1.-től:

Normál levélküldemény: 525 Ft / darab *

Ajánlott levél: 1045 Ft /darab

 Az átutalás beérkezése után, 5 munkanapon belül postázom. Személyes átvételi lehetőség, előzetes egyeztetés után, Érden lehetséges.

* Ha normál (NEM könyvelt) levélküldeményként kéred a könyv postázását, az esetleges eltűnéséért NEM tudom vállalni a felelősséget. 

Utánvéttel szeretnéd megkapni? A foxpost automatába előre utalás esetén: 1141 HUF utánvéttel: 1332 HUF. Házhozszállítás előre utalás esetén: 2157 HUF, utánvéttel pedig 2348 HUF.

Bármilyen kérdésed felmerül ezzel kapcsolatban keress bizalommal!

Továbbá bármilyen futárszolgálattal szeretnél szállíttatni jelezd és megbeszéljük!

Megrendeléshez töltsd ki az űrlapot, fogadd el az adatkezelési szabályzatot és kattints a „Megrendelem a könyvet” gombra!

Megrendelés után kapsz egy automatikus üzenetet,  azt követően pedig egy díjbekérőt.


Megrendelés után kapsz egy automatikus e-mailt, benne a további teendőkkel, utalásra vonatkozó információkkal! Bármilyen további kérdésed van írj e-mailt az acsillamponintul@gmail.com e-mail címre

Ha úgy gondolod, valamit elrontottál, vagy kihagytál az űrlap kitöltésénél, ne ess pánikba! Írj e-mailt a csillamponintul@gmail.com e-mail címre vagy keress facebookon! és megoldjuk! 

Ha nem kapsz megrendelés visszaigazoló emailt, vagy díjbekérőt ellenőrizd a spam mappát. Ha ott sincs, lehet, hogy rosszul adtad meg az emailcímed!

Gyakran felmerülő kérdések:

  1. A megrendelés után, mikorra várhatom a visszaigazoló e-mailt és a díjbekérőt? – A megrendelés után perceken belül meg kell, hogy kapd a visszaigazoló emailt benne az utalásra vonatkozó adatokkal. Ha nincs  a postaládádban, nézd meg a spam (levélszemét) mappát is. Ha sehol nincs, lehet, hogy rosszul adtad meg az e-mailcímed. 
  2. Nincs netbankom, nem tudok utalni, hogy lehet még fizetni? – A postai utánvétnek elég borsos az ára. Létezik még úgynevezett rózsaszín csekk. Ezt a postán tudod kérni és elküldeni a pénzt. (ha lefotózod és elküldöd már postára is adom, nem várom meg hogy hozza a postás az összeget 🙂 ) Hátránya, hogy a feladásnak külön díja van. Másik verzió: keresel egy Erste bank fiókot, ahol a díjbekérőn szereplő számlaszámra be tudod fizetni a pénzt.
  3. Utánvételre van még lehetőség Foxposton keresztül. A foxpost automatába előre utalás esetén: 1141 HUF utánvéttel: 1332 HUF. Házhozszállítás előre utalás esetén: 2157 HUF, utánvéttel pedig 2348 HUF.
  4.  FIGYELEM! Foxpost automatából 72 órán keresztül lehet felvenni a csomagot! Ezután visszaszállítják  a központi raktárba és újabb 1099 Ft ellenében viszik ki megint az automatába!  
  5. Több könyv rendelése esetén, hogy alakul a postköltség? – Mindenképpen egyeztetünk, ugyanis a két kötet tömege eltérő!